Ο Μάρεϊ έκανε τη διαφορά και οι Νάγκετς «δίπλωσαν» τις νίκες τους

Ο Μάρεϊ έκανε τη διαφορά και οι Νάγκετς «δίπλωσαν» τις νίκες τους

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ ήταν εκείνος που έκρινε το Game 2 ανάμεσα στους Νάγκετς και τους Λέικερς, με το Ντένβερ να επικρατεί με 108-103 και να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών της Δύσης.

Με πρωταγωνιστές τους Νίκολα Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ, οι Νάγκετς επικράτησαν 108-103 των Λέικερς στο Game 2 και «δίπλωσαν» τις νίκες τους στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA.

Εκείνος που ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι ήταν ο Μάρεϊ, ο οποίος πέτυχε τους 23 από τους συνολικά 37 πόντους του στο παιχνίδι (συν 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ) στην 4η περίοδο, έχοντας μάλιστα συνολικά έξι τρίποντα!

Ο Σέρβος σέντερ, από τη μεριά του, τι πιο… σύνηθες ήταν ξανά «τριπλός», αφού πέτυχε 23 πόντους, μάζεψε 17 ριμπάουντ και μοίρασε 12 ασίστ. Κάπως έτσι ο «Τζόκερ» σημείωσε το τρίτο στα playoffs και 13 συνολικά triple-double στην καριέρα του.



Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Όστιν Ριβς είχαν ο καθένας από 21 πόντους, ενώ ο Ρούι Χατσιμούρα πρόσθεσε 21 προερχόμενος από τον πάγκο, και είχε δώσει το προδάβισμα 5 πόντων στο Λος Άντζελες στο ημίχρονο.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται Καλιφόρνια, στην έδρα των «Λιμνανθρώπων», και το επόμενο παιχνίδι είναι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-27, 48-53, 76-79, 108-103

sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κόλλησε στο μηδέν με τη Φαμαλικάο και... έμπλεξε η Ρίο Άβε

Κόλλησε στο μηδέν με τη Φαμαλικάο και... έμπλεξε η Ρίο Άβε

Έμπλεξε η Ρίο Άβε! Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, παρότι ανώτερη κόντρα στη Φαμαλικάο, έμεινε στο 0-0 και πλέον απέχει δυο βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού!