Ο Δουβίκας έφτασε τα 17 γκολ στη φετινή Eredivisie και ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς!

Ο Δουβίκας έφτασε τα 17 γκολ στη φετινή Eredivisie και ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς!

Ο Τάσος Δουβίκας σκόραρε για τη 17η φορά στη φετινή Eredivisie, στο εντός έδρας παιχνίδι της Ουτρέχτης με τη Βάαλβαϊκ, ανεβαίνοντας στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς στο ολλανδικό πρωτάθλημα!

Σε... δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται τη φετινή σεζόν ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος σκοράρει κατά ριπάς σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ουτρέχτης!

Τελευταίο «θύμα» του 23χρονου επιθετικού ήταν η Βάαλβαϊκ, στο εν εξελίξει παιχνίδι για την 32η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

 



Συγκεκριμένα, ο Έλληνας στράικερ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης - στο 20' είχε χάσει πέναλτι - με πανέμορφο διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Έτσι, ο πρώην παίκτης του Βόλου και του Αστέρα Τρίπολης έφτασε τα 17 γκολ στη φετινή Eredivisie, επίδοση που τον έφερε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς στο φετινό πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του τον Σίντνεϊ φαν Χόιντονκ της Χέρενφεεν.


 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Λουφτχάνσα (Lufthansa) αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από την Λάρνακα έως τις 6 Μαρτίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο γερμανικός όμιλος.