ΠΑΟΚ: Σηκώνουν μανίκια για τον πρώτο «τελικό»

ΠΑΟΚ: Σηκώνουν μανίκια για τον πρώτο «τελικό»

Την προετοιμασία τους για την τελευταία και κομβική αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, κόντρα στον Ολυμπιακό, ξεκινάνε οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος φιλοξενεί τους Πειραιώτες σε έναν «τελικό» τρίτης θέσης στην Τούμπα (14/5, 20:00), κάνοντας πρόβα τζενεράλε ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά το διπλό στον Βόλο επιστρέφουν σήμερα (10/5) στις προπονήσεις, με τα βλέμματα να συγκεντρώνονται στο μέτωπο των απουσιών, με τον Ραζβάν Λουτσέκσου να βρίσκεται εν αναμονή των πολύτιμων επιστροφών των ΑουγκούστοΊνγκασον και Σάστρε.

Θυμίζουμε πως εκτός βρίσκονται και οι Τάισον, Ολιβέιρα λόγω τραυματισμού, αλλά και ο Νάρεϊ.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Δύο ασημένια μετάλλια για την Κύπρο στο MEVZA Beach Volleyball U18/U20 Championship!

Δύο ασημένια μετάλλια για την Κύπρο στο MEVZA Beach Volleyball U18/U20 Championship!

Η σημαία της Κύπρου κυμάτισε ψηλά για τους πρωταθλητές του Beach Volleyball Άννινο Αλέξιο Χρυσοστόμου / Μιχάλη Καλαφάτη και Κωνσταντίνα Σιαπάνη / Θέα Χριστοφόρου, που μας χάρισαν δύο αργυρά μετάλλια στο MEVZA U18/U20 Championship στη Λεμεσό, πετυχαίνοντας ένα κατόρθωμα χωρίς προηγούμενο στα χρονικά του θεσμού!