ΑΕΛίστικη παρέα σε γνωστό στέκι - Είδαν Ομόνοια-Απόλλων στο ΓΣΠ και μετά πήγαν για μεζέδες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΑΕΛίστικη παρέα σε γνωστό στέκι - Είδαν Ομόνοια-Απόλλων στο ΓΣΠ και μετά πήγαν για μεζέδες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρώτα κατασκοπεία και μετά μεζέδες για τον Χρίστο Χαραλάμπους και τους συνεργάτες του.

Ο κόουτς της ΑΕΛ πρώτα βρέθηκε στο ΓΣΠ μαζί με τον βοηθό του, Χαράλαμπο Πιττάκα και τον γενικό διευθυντή της ΑΕΛ, Μάριο Σταδιώτη, εκεί όπου κατασκόπευσαν την Ομόνοια στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Στη συνέχεια οι τρεις τους κατευθύνθηκαν στη γνωστή ταβέρνα Άγιος Επίκτητος στο Αρμενοχώρι και απόλαυσαν τους μεζέδες. Εκεί φωτογραφήθηκαν με τον μικρό Ραφαήλ και τον οπαδό της ΑΕΛ Φυλακτή.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η υπόκλιση του Κλοπ στον Μέσι

Η υπόκλιση του Κλοπ στον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία απέναντι στην Αυστρία, όμως η στιγμή που ξεχώρισε μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν η αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του.