Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»
Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει έναν αιώνα από την ίδρυσή του και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανέβασε ένα συμβολικό και φορτισμένο μήνυμα.




Παρόλο που βρίσκεται ακόμα στο κυνήγι του τίτλου, η Άρσεναλ ήδη σχεδιάζει την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κανονιέρηδες» κοιτάζουν με πολύ ενδιαφέρον την περίπτωση του Ραφίνια, φιλοδοξώντας να αποκτήσουν από την Μπαρτσελόνα τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.
Η Άρσεναλ γνωρίζει ότι η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» θα χρειαστεί να κάνει παραχωρήσεις για να βελτιώσει την κατάσταση όσον αφορά το FFP, και σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι διατεθειμένη να προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Μπεν Γουάιτ μαζί με 10 εκατ. ευρώ για τον Ραφίνια!
Ο 26χρονος Βραζιλιάνος διανύει φέτος μία πολύ θετική σεζόν με την Μπαρτσελόνα, έχοντας 7 γκολ και 6 ασίστ σε 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις