Ξεκαθαρίζει για Κονομή και... Αϊβού, «τρέλα» για την πρόκριση!
Πως και πως περιμένουν στον Απόλλωνα τον επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης (11/08, 20:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα» απέναντι στην Μπραν, για τον 3ο προκριματικό του Conference League..




Ο Παναθηναϊκός έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊο τις τελευταίες μέρες, κάτι που σημαίνει ότι όλοι όσοι έχουν νοσήσει θα είναι καταβεβλημένοι. Άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει ποιοι παίκτες θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το ντέρμπι της Δευτέρας και ουσιαστικά όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγες ώρες πριν από το ματς.
Το τριφύλλι λοιπόν δεν θα ανακοινώσει αποστολή σήμερα ενώ «γρίφος» παραμένει και η ενδεκάδα του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Σέρβος προπονητής θέλει να είναι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν θα είναι σε καλή κατάσταση, προκειμένου να βγάλουν ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι που θα έχει μεγάλη ένταση.
sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις