Κατάμεστο το Μονουμεντάλ από 85.000 Αργεντινούς για το «αντίο» του Μέσι!
Γεμάτο από νωρίς είναι το εμβληματικό γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ, το «Μονουμεντάλ», αφού δεν πέφτει... καρφίτσα για το Last Dance του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής.




Ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο της Primeira Liga έκανε η Μπενφίκα, που λύγισε με 1-0 την Μπράγκα εντός έδρας και αύξησε ξανά τη διαφορά από την Πόρτο στους επτά βαθμούς, με ένα ματς περισσότερο.
Τους τρεις βαθμούς στους «αετούς» έδωσε ο Ράφα Σίλβα, που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 67ο λεπτό.
Νωρίτερα, η ουραγός Σάντα Κλάρα έδειξε σημεία ζωής νικώντας 3-2 (23’ Νογκέιρα, 33’ Αντριάνο, 51’ πέν. Μπάμπι – 77’ πέν. Ναβάρο, 80’ Αουασερία) τη Ζιλ Βισέντε, ενώ η Μποαβίστα επικράτησε 1-0 της Εστορίλ χάρη σε γκολ του Μάνγκας στο 50ό λεπτό.
Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής
Παρασκευή (05/05)
Κάζα Πία-Πορτιμονένσε 1-1
Σάββατο (06/05)
Σάντα Κλάρα-Ζιλ Βισέντε 3-2
Μποαβίστα-Εστορίλ 1-0
Μπενφίκα-Μπράγκα 1-0
Κυριακή (07/05)
Μαρίτιμο-Ρίο Άβε (17:30)
Γκιμαράες-Βιζέλα (20:00)
Πάκος Φερέιρα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:30)
Δευτέρα (08/05)
Φαμαλικάο-Τσάβες (21:00)
Αρούκα-Πόρτο (23:15)
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις