«Ήταν δύσκολο όμως στο τέλος τα κερδίσαμε όλα»

«Ήταν δύσκολο όμως στο τέλος τα κερδίσαμε όλα»

Ο προπονητής της ομάδαςγυναικών του Απόλλωνα Λοράν Φασότ μίλησε στην Cytavision μετά την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για εμάς είναι μια εξαιρετική σεζόν, είμαι περήφανος για τις παίκτριες, κάναμε καλή δουλειά, ήταν δύσκολο όμως στο τέλος τα κερδίσαμε όλα. Δεν έχω λόγια, είμαι τόσο περήφανος γιατί όταν είναι δύσκολο είναι πιο ωραίο.

Ήταν 10 μήνες δύσκολοι, κάναμε σκληρή δουλειά, κάθε βδομάδα, κάθε προπόνηση, κάθε μήνα, κάθε παιχνίδι ήμασταν παρών. Ήταν η δουλειά των παικτριών και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια και στην ομόνοια που ήταν καλός αντίπαλος».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

«Αίμα και άμμος» έγινε ένα ακόμα ματς της Άιντραχτ! Αν και δέχθηκε τρίτη σερί φορά από τρία γκολ, η ομάδα της Φρανκφούρτης απέσπασε σε «νεκρό» χρόνο το 3-3 από τη Βέρντερ.