ΚΑΚΟΡΙΝ σε Ρωσικό Μέσο: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Φιορεντίνα, αλλά...» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΚΟΡΙΝ σε Ρωσικό Μέσο: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Φιορεντίνα, αλλά...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε συνέντευξη του στο Russian Nobel, ο Ρώσος επιθετικός του Άρη, Αλεξάντερ Κακόριν, μιλώντας για το μέλλον του ανέφερε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στη Φιορεντίνα.

Όπως λέχθηκε πάντως από τον επίσημο Άρη αρκετές φορές, η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας είναι σε επαφές με την αντίστοιχη της Φιορεντίνα, με σκοπό την παραμονή του Κακόριν στο λιμάνι, αφού αγωνίζεται ως δανεικός, αλλά το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά, στο τέλος της σεζον.

Να σημειώσουμε ότι μαζί με τον Κακόριν, ήταν και ο πρώην προπονητής της Καρμιώτισσας, Αλεξάντερ Κερζάκοφ.

Δείτε τη δήλωση του Ρώσου επιθετικού στο Russian Nobel για το συγκεκριμένο θέμα:

«Ειλικρινά, θα ήθελα να επιστρέψω στην Ιταλία και να παίξω για τη Φιορεντίνα. Κανένας ως τώρα όμως δεν με πήρε τηλέφωνο και δεν ξέρω τίποτα. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 30/06 και θα δούμε. Θα πρέπει να ρωτήσω και τον εαυτό μου. Προσωπικά μετρώ τις λεπτομέρειες. Οι ατζέντηδες μου θα το χειριστούν το θέμα και εξαρτάται από το θέλει η Φιορεντίνα. Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στους Βιόλα».

Δείτε και το βίντεο - Πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δώνης για το δεύτερο διαζύγιο με ΑΠΟΕΛ: «Από τα νεύρα μου βάραγα το καπό, έκραξα τον πρόεδρο στους παίκτες»

Δώνης για το δεύτερο διαζύγιο με ΑΠΟΕΛ: «Από τα νεύρα μου βάραγα το καπό, έκραξα τον πρόεδρο στους παίκτες»

Ο Ελλαδίτης κόουτς, Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη του στους Betarades θυμήθηκε τα όσα έζησε στον ΑΠΟΕΛ και τον τρόπο που έφυγε την δεύτερη φορά από τους γαλαζοκίτρινους.