Ετήσιο Διεθνές Τουρνουά Μπάντμιντον: Φαβορί η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

 Ετήσιο Διεθνές Τουρνουά Μπάντμιντον: Φαβορί η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Έληξε το Ετήσιο Διεθνές Τουρνουά Μπάντμιντον (Αντιπτέρισης) ”Cyprus Junior 2023”, το οποίο διεξαχθεί φέτος από τις 21 μέχρι τις 23 Απριλίου στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης.

 

104 Αθλητές και Αθλήτριες (Αθλητές) από 21 Χώρες και 3 Ηπείρους, έδωσαν το παρόν τους και αγωνίστηκαν ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν τις διακρίσεις που επιθυμούσαν. Φαβορί της διοργάνωσης φάνηκε να ήταν η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όπου κατέκτησαν και τις περισσότερες διακρίσεις.

Διαχρονικά οι Διεθνείς Διοργανώσεις της ΚΟΜ είναι επιτυχής επιβεβαιώνοντας την διαχρονική εκτίμηση που υπάρχει Διεθνώς στον Χώρο του Αθλήματος του Μπάντμιντον.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και συνεργάτες που βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με επιτυχία, τους παρευρισκομένους και κυρίως τους χορηγούς της διοργάνωσης, Hellenic Tzilalis Enterprises Ltd, ICTS Cyprus Ltd, Pissis Ltd, ΟΠΑΠ Κύπρου και Υφυπουργείο Τουρισμού.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

«Αίμα και άμμος» έγινε ένα ακόμα ματς της Άιντραχτ! Αν και δέχθηκε τρίτη σερί φορά από τρία γκολ, η ομάδα της Φρανκφούρτης απέσπασε σε «νεκρό» χρόνο το 3-3 από τη Βέρντερ.