Τρέλα Κωστούλα: Μπήκε στο 77' και με ανάποδο ψαλίδι στο 91' ισοφάρισε για την Μπράιτον! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Μπάμπης Κωστούλας μπήκε αλλαγή στο 77' και με τρελό ανάποδο ψαλίδι στο 91' ισοφάρισε για την Μπράιτον!




Πλήθος κόσμου περίμενε την αποστολή της ΑΕΚ στα Σπάτα για να αποθεώσει την ομάδα για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-3).
Μετά το πάρτι που στήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια στην Opap Arena, αλλά και την πρώτη... γεύση αποθέωσης στο πούλμαν στη Συγγρού, περίπου 500 φίλοι της «Ένωσης» περίμεναν τους «κιτρινόμαυρους» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπου επέστρεψαν τις πρώτες ώρες της Δευτέρας για να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους.
Όλοι οι παίκτες πνίγηκαν στις αγκαλιές του κόσμου, με τον Ματίας Αλμέιδα να γίνεται ένα με τους οπαδούς της ΑΕΚ και να τραγουδά μαζί τους το σύνθημα με το όνομά του. Τα μέλη της ομάδας ευχαρίστησαν τον κόσμο για την συμπαράσταση που έδειξαν και πριν από το ντέρμπι, ενώ υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις