Σε ύψιστο συναγερμό η Κύπρος!
Η Κύπρος ενισχύει την αεράμυνά της μετά το χτύπημα drone στη βάση Ακρωτηρίου, με στήριξη από Ελλάδα - Γαλλία ενώ ζήτησε και γερμανική συνδρομή. Δύο F-16 και φρεγάτες έχουν ήδη αποσταλεί για προστασία.




Η ΚΟΠ ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα και υποστηρίζοντας την προσπάθεια, όρισε διαιτητές της στο τουρνουά που θα γίνει στη Λευκωσία, στα γήπεδα του GC School of Careers την ερχόμενη Κυριακή 23 Απριλίου.
Για τις ανάγκες διεξαγωγής του τουρνουά, ορίστηκαν οι διαιτητές Σταύρος Χατζηπαναγή, Χρίστος Στυλιανού, Μιχάλης Χριστοφίδης, Νικόλας Στ. Νικολάου, Θεοχάρης Θεοχάρους.
Τα έσοδα του φιλανθρωπικού τουρνουά, θα δοθούν για οικονομική ενίσχυση ατόμων με μυοπάθειες αλλά και για προώθηση ερευνητικών προγραμμάτων που γίνονται στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.
Πηγή: www.cfa.com.cy
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις