Ανατριχίλα: «Έσπασε» ο Μέσι στην ανάκρουση του Εθνικού ύμνου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου της Αργεντινής στο φιλικό με το Μπενίν.




Πάνοπλη παρά... έναν παίκτη θα παραταχθεί η Ρεάλ στον αυριανό επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League απέναντι στην Τσέλσι στο Λονδίνο (22:00).
Ο Κάρλο Αντσελότι πήρε στην αποστολή 23 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους δεν βρίσκεται μόνο ο τραυματίας Φερλάν Μεντί. Αντίθετα, επανέρχονται οι Τόνι Κρόος και Βινίσιους Ζούνιορ, που απουσίαζαν από τον αγώνα του Σαββάτου με την Κάντιθ (0-2).
Υπενθυμίζεται πως η «βασίλισσα» έχει ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά μετά τη νίκη με 2-0 στο «Μπερναμπέου» χάρη στα γκολ των Καρίμ Μπενζεμά και Μάρκο Ασένσιο.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις