Οι νεαροί κάνουν την διαφορά!

Οι νεαροί κάνουν την διαφορά!

Ο Άρης βρίσκεται στην κορυφή του Πρωταθλήματος και οδηγεί την κούρσα, 6 στροφές πριν το τέλος. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες, δίκαιος βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Οι πράσινοι διαθέτουν το 3ο νεαρότερο ρόστερ στο Κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ στην περσινή σεζόν ο Άρης είχε το 3ο γηραιότερο ρόστερ. Ταυτόχρονα διαθέτει και τον πιο νεαρό προπονητή, αφού ο Σπιλέφσκι είναι 35 ετών. 

Βασικοί πυλώνες στο πλάνο του Σπιλέφσκι, οι νεαροί Μποακί, Μουσούντα, Μπαμπίκα, Στρούσκι, Μπένγκτσον και Πηλέας, οι οποίοι αμφότεροι πραγματοποιούν εκπληκτική χρονιά και συνεισφέρουν τα μέγιστα στον φετινό Άρη. Κυρίως ως αλλαγή αγωνίζεται και ο 23χρόνος, Μόργκαν Μπράουν, ο οποίος πραγματοποίει αρκετά καλές εμφανίσεις.

Οι προσθήκη νεαρών ποδοσφαιριστών με παρών και μέλλον, φαίνεται να βγαίνει στον Άρη, καθώς είναι κάτι που θα φέρει και λεφτά στην ομάδα, πέραν από την συμβολή τους στην εκπληκτική πορεία του Άρη.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μωρό γίγας γεννήθηκε σε μαιευτήριο - Εκπληκτοι οι γονείς και το προσωπικό

Μωρό γίγας γεννήθηκε σε μαιευτήριο - Εκπληκτοι οι γονείς και το προσωπικό

Ο μικρούλης Σον Τζούνιορ γεννήθηκε 13 κιλά - «Ξέραμε ότι θα ήταν μεγαλύτερος, αλλά δεν το περιμέναμε αυτό» δήλωσε η πανευτυχής μητέρα.