Άρης: Φορτίζει μπαταρίες και επιστρέφει για Βόλο

Άρης: Φορτίζει μπαταρίες και επιστρέφει για Βόλο

Έτοιμοι να γυρίσουν σε δράση είναι οι ποδοσφαιριστές του Άρη καθώς σήμερα (17/4) ολοκληρώνεται το διήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Τόλης Τερζής, στο πλαίσιο του εορτασμού του Πάσχα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης (18/4) στο Δασυγένειο ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το κρίσιμο ματς κόντρα στον Βόλο (23/4, 17:30) για την 5η αγωνιστική των play-off της Super League, καθώς διακυβεύεται το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Europa Conference League.

Σημειώνεται πως από την τελευταία προπόνηση (15/4) των Θεσσαλονικέων απουσίαζε ο Ματέο Γκαρσία που έκανε θεραπεία ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμό.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Περίεργο για Τζιωνή…

Περίεργο για Τζιωνή…

Χαμογέλασαν στον φακό οι πρώην συμπαίχτες στην Ομόνοια, Λοίζος Λοίζου και Μαρίνος Τζιωνής. Λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης στην Λιουμπλιάνα.