ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέσα οι Μαγιαμπέλα και Ουζόχο (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Oμόνοιας ενόψει του αυριανού, (18/04, 17:00) εντός έδρας αγώνα, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος.




Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη Ρεάλ δρομολογούν την έλευση του Νορβηγού στράικερ στην Ισπανία το 2024, προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Καρίμ Μπενζεμά.
Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Χάαλαντ έχει επιλογή στο συμβόλαιό του να ενεργοποιήσει ρήτρα αποχώρησης από τη Σίτι από εκείνο το καλοκαίρι, με τους ιθύνοντες της Ρεάλ να είναι διατεθειμένοι να εκμεταλλευτούν την οψιόν στο συμβόλαιο του Χάαλαντ.
Εφόσον επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον των Μαδριλένων, τότε θα πρέπει να εκταμιεύσουν ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 200 εκ. ευρώ, προκειμένου να αποκτήσουν τον Χάαλαντ.
Sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις