Γερμανικά «πρότζεκτ» για την ποδοσφαιρική ΑΕΛ!

Γερμανικά «πρότζεκτ» για την ποδοσφαιρική ΑΕΛ!

Σοβαρό ενδιαφέρον από Γερμανούς επενδυτές, υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες. Πρόκειται για δυο ξεχωριστές περιπτώσεις, με ανθρώπους που κατάγονται από την χώρα με την πιο… βαριά βιομηχανία στην Ευρώπη.

Ο ένας Γερμανός επιχειρηματίας ζει στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια, έχει παρακολουθήσει από επίσημο θεωρείο του γηπέδου «Άλφαμέγα» στο Κολόσσι, μερικούς αγώνες της ΑΕΛ. Έχει «τσεκαριστεί» και θεωρείται πολύ αξιόπιστη (οικονομικά) λύση.

Επίσης, εδώ και μερικές εβδομάδες, έχουν εμφανιστεί κι άλλοι Γερμανοί, οι οποίοι παρουσιάζονται έτοιμοι να αναλάβουν την διαχείριση της Λεμεσιανής ομάδας.

Να σημειώσουμε πως οι ενδιαφερόμενοι έχουν απευθείας συζητήσεις με την ηγεσία του σωματείου.

Λαμβανομένης υπόψη, της ενημέρωσης που έλαβε πριν δυο εβδομάδες ο Αντρέας Σοφοκλέους, ότι την 31η Μαίου 2023, θα πρέπει να παραδώσει την ποδοσφαιρική ομάδα.

Στην επιστολή που του κοινοποίησαν, τον ενημερώνουν βασικά ότι τερματίζεται μονομερώς η σύμβαση διαχείρισης μεταξύ του σωματείου και της εταιρίας, της οποίας είναι κύριος μέτοχος. Για το ότι από την 1η Ιουνίου του 2023 κι έπειτα, η ομάδα θα «επιστρέψει» στο σωματείο, έχει ενημερωθεί και η ΚΟΠ.

Για όλες αυτές τις εξελίξεις, όπως και γι’ άλλες που πιθανόν να προκύψουν προσεχώς, θα ενημερωθούν λεπτομερώς τα μέλη του σωματείου της ΑΕΛ στην γενική συνέλευση της 3ης Μαίου. Βασικά τα μέλη θα δώσουν εντολή στο ΔΣ, για το πώς θα αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση, για να περάσει η ποδοσφαιρική ομάδα στην νέα εποχή.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βάζει τη φανέλα με το «τριφύλλι» ο Κοντούρης

Βάζει τη φανέλα με το «τριφύλλι» ο Κοντούρης

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Σωτήρης Κοντούρης του Παναιτωλικού, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Athletiko.