Σεμινάριο διαιτησίας CYCORE για νέους, υποσχόμενους διαιτητές

Σεμινάριο διαιτησίας CYCORE για νέους, υποσχόμενους διαιτητές

Είκοσι εφτά νέοι, υποσχόμενοι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές (15 διαιτητές και 12 βοηθοί διαιτητές) συμμετείχαν σε τριήμερο σεμινάριο διαιτησίας το οποίο διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή του Ελλαδίτη, πρώην διεθνή διαιτητή Κύρου Βασσάρα.


Ο κ. Βασσάρας δίδαξε στο σεμινάριο με την ονομασία CY CORE (δεύτερη φάση) με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Ανάπτυξης Διαιτησίας της UEFA και ως συντονιστής του προγράμματος μεντόρων ταλέντων της UEFA.

Μαζί του βρίσκονταν οι Κύπριοι εκπαιδευτές διαιτησίας Κώστας Καπιτανής και  Μιχάλης Αργυρού καθώς επίσης και ο υπεύθυνος του προγράμματος εκγύμνασης των Elite διαιτητών της UEFA Helsen Werner.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε  υπό την επίβλεψη του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλορατ Μάζιτς,  άρχισε την Πέμπτη με το τεστ φυσικής κατάστασης της FIFA, και ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο το οποίο διεξάγεται στα πρότυπα των σεμιναρίων CORE που διοργανώνει η UEFA (Centre of Refereeing Excellence) και τα οποία απευθύνονται σε νεαρούς διαιτητές οι οποίοι έχουν την προοπτική στα επόμενα χρόνια να διαιτητεύσουν αγώνες στο πιο ψηλό επίπεδο.

 


 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ρίσκαρε, αγχώθηκε, αλλά νίκησε η Ίντερ - Πάλι ο Φρατέζι έκανε τη διαφορά για τη Λάτσιο (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ρίσκαρε, αγχώθηκε, αλλά νίκησε η Ίντερ - Πάλι ο Φρατέζι έκανε τη διαφορά για τη Λάτσιο (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο αποτελεσματική, πέρασε αγχωτικές στιγμές, αλλά έκανε το 2x2 η Ίντερ φεύγοντας από την έδρα της Κάλιαρι με το 1-0. Ίδιο σκορ, ξανά με Φρατέζι η Λάτσιο κόντρα στην Τζένοα.