Ανιγκό: «Τα δυο γκολ ήταν δικά μας και τα χαρίσαμε»

Ανιγκό: «Τα δυο γκολ ήταν δικά μας και τα χαρίσαμε»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-0, με τον υπηρεσιακό τεχνικό των «ερυθρολεύκων» Ζοσέ Ανιγκό να μιλάει μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote:
«Σήμερα δεν ήμασταν καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο, στην είσοδό μας στο ματς, δεν είχαμε πρωτοβουλία και δεν κερδίσαμε τη δεύτερη μπαλιά. Στο β’ μέρος ήμασταν καλύτεροι, όμως το ματς είχε τελειώσει. Χάσαμε ένα ημίχρονο και στο δεύτερο δεν αντιδράσαμε. Τα δυο γκολ ήταν δικά μας και τα χαρίσαμε», ανέφερε αρχικά.
Για τις αλλαγές: «Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες με περισσότερη φρεσκάδα, με ταχύτητα και βάθος. Δεν πέτυχε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ψάξαμε να βρούμε βάθος αλλά είχε χαθεί το παιχνίδι».


Εάν ο Ολυμπιακός είναι ακόμη στο κόλπο για τον τίτλο: «Πάντα υπάρχουν πιθανότητες, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η δύναμη της ομάδας φαίνεται όταν μετά από ένα κακό ματς προσπαθεί να επανέλθει. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε, έτσι θα δείξουμε ότι είμαστε μεγάλος σύλλογος».

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Η ψυχή της παρέας»: Ο Νίκολας που προέβλεψε τον Covid επέστρεψε με εφιαλτικές προβλέψεις για το 2026

«Η ψυχή της παρέας»: Ο Νίκολας που προέβλεψε τον Covid επέστρεψε με εφιαλτικές προβλέψεις για το 2026

Την ώρα που ο κόσμος αποχαιρετούσε το 2025 με ευχές και γιορτές, ένας άνθρωπος -που λογικά δεν αποτελεί την ψυχή της παρέας- φρόντισε να χαλάσει το εορταστικό κλίμα.