Έκανε μήνυση για βιαιοπραγία στον Βαλβέρδε ο Μπαένα

Έκανε μήνυση για βιαιοπραγία στον Βαλβέρδε ο Μπαένα

Μήνυση για βιαιοπραγία έκανε κατά του Φέντε Βαλβέρδε ο Άλεξ Μπαένα.

Ο εξτρέμ της Βιγιαρεάλ κατήγγειλε την επίθεση που δέχτηκε από τον Ουρουγουανό μέσο της Ρεάλ μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Μπερναμπέου» το Σάββαρο (2-3). Ο Βαλβέρδε φέρεται να προσέγγισε τον Ισπανό άσο στο χώρο του πάρκινγκ και πριν την αναχώρηση της αποστολής των φιλοξενούμενων και να τον γρονθοκόπησε.


Η πλευρά του άσου των Μαδριλένων δεν αρνείται πως επιτέθηκε στον αντίπαλό του, αλλά αναφέρει πως ο Μπαένα έκανε ένα απρεπέστατο σχόλιο για τον γιο του, κάτι που ο ποδοσφαιριστές της Βιγιαρεάλ αρνείται κατηγορηματικά.

Ο Μπαένα είχε τη δυνατότητα να καταγγείλει τον Βαλβέρδε τόσο στα ποινικά δικαστήρια όσο και στα αθλητικά όργανα της Ισπανίας ή και στα δύο, αλλά επέλεξε να κάνει μήνυση μόνο για το ποινικό σκέλος. Αυτό σημαίνει πως ο άσος της Ρεάλ δεν κινδυνεύει με αγωνιστική ποινή, αφού άλλωστε τιο συμβάν έγινε έξω από το γήπεδο και δεν υπέπεσε στην αντίληψη κάποιου αξιωματούχου.


Η κόντρα των δύο παικτών είχε αρχίσει από έναν αγώνα για το Κύπελλο Ισπανίας, όταν ο εξτρέμ της Βιγιαρεάλ μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Βαλβέρδε φερόταν να του είχε πει «κλάψε τώρα, που δεν θα γεννηθεί ο γιος σου!». Το εμετικό σχόλιο που φέρεται να έκανε ο Μπαένα αφορούσε στις δυσκολίες που είχε στην περίοδο εγκυμοσύνης της η σύντροφος του παίκτη της Ρεάλ, Μίνα Μπονίνο, η οποία τελικά έφερε στον κόσμο το παιδί τους το 2020. Ένα αντίστοιχο σχόλιο φέρεται να έκανε και χθες, σύμφωνα με την πλευρά του Βαλβέρδε.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πέρασε σαν... σίφουνας από το Αμβούργο η Μάιντς - 2Χ2 με ανατροπή στη Φρανκφούρτη για την Άουγκσμπουργκ!

Πέρασε σαν... σίφουνας από το Αμβούργο η Μάιντς - 2Χ2 με ανατροπή στη Φρανκφούρτη για την Άουγκσμπουργκ!

Η Άιντραχτ προηγήθηκε νωρίς, είχε ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς, με την Άουγκσμπουργκ να μεταμορφώνεται στην επανάληψη και να την τιμωρεί, κερδίζοντας με 4-1, κάνοντας το 2Χ2 στη Bundesliga. Πεντάρα της Μάιντς στο Αμβούργο με «καυτό» Μπέκερ!