Φιλική εξάρα για την Εθνική Γυναικών στην Αρμενία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φιλική εξάρα για την Εθνική Γυναικών στην Αρμενία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Εθνική Γυναικών νίκησε 6-0 σε φιλικό αγώνα με την Αρμενία στο Junior Sport Stadium.

Ο αγώνας διεξήχθηκε στο Junior Sport Stadium του Γερεβάν.

Στο 11ο λεπτό η Εθνική μας άνοιξε το σκορ με τη Λουκρήτια Χρυσοστόμου. Προηγήθηκε  ωραία ενέργεια της Ειρήνης Μιχαήλ από πλάγια και πάσα στη Χρυσοστόμου που ακολούθησε τη φάση και με πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας, 1-0.

Στο 23ο λεπτό μετά από πάσα της Ειρήνης Μιχαήλ η Φρέντα έφυγε μπροστά μόνη και από πλάγια πέτυχε το 2-0 για την Εθνική μας.

Η υπεροχή της Εθνικής μας συνεχίζεται. Στο 32ο λεπτό η Αριστοδήμου πετυχαίνει το 3-0, στο 33ο λεπτό η Φρέντα το 4-0 και στο 41ο λεπτό πάλι η Φρέντα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στο 84ο λεπτό η Φρέντα πέτυχε το 6-0.

Ήταν το πρώτο φιλικό με το νέο μας Ομοσπονδιακό προπονητή Στέφανο Βοσκαρίδη και την ερχόμενη Κυριακή, θα έχει ξανά την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα καθώς θα γίνει και δεύτερο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Κύπρος: Ματθαίου (60' Κουζάλη), Α. Μιχαήλ (46' Παπαδοπούλου), Χρ. Μιχαήλ (46' Σιακαλλή), Χάλιου, Σάββα, Γιάννου, Αριστοδήμου (60' Ε. Παναγιώτου), Χρυσοστόμου (46' Στ. Αντωνίου), Ε. Μιχαήλ (64' Χαραλάμπους), Γεωργίου, Φρέντα

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

«Αίμα και άμμος» έγινε ένα ακόμα ματς της Άιντραχτ! Αν και δέχθηκε τρίτη σερί φορά από τρία γκολ, η ομάδα της Φρανκφούρτης απέσπασε σε «νεκρό» χρόνο το 3-3 από τη Βέρντερ.