Έγινε ο κορυφαίος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Λάτσιο ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Έγινε ο κορυφαίος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Λάτσιο ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Ιστορία έγραψε ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο οποίος με το γκολ που σκόραρε κόντρα στη Μόντσα, έγινε ο κορυφαίος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Λάτσιο!

 

Ιστορική μέρα για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς!

Ο 28χρονος Σέρβος χρίστηκε σκόρερ με μια εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ στην αναμέτρηση της Λάτσιο με τη Μόντσα, φτάνοντας τα 65 γκολ με τη φανέλα των «μπιανκοσελέστε» και ξεπερνώντας τα 64 του Γκόραν Πάντεφ, για να ανέβει στην κορυφή της λίστας με τους κορυφαίους μη Ιταλούς σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου (63 έχει ο Μίροσλαβ Κλόζε, 52 ο Μορόνε και 51 ο Πάβελ Νέντβεντ)

 

 

 
 



Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς εντάχθηκε στη Λάτσιο το καλοκαίρι του 2015, όταν οι Ρωμαίοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 12 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη βέλγικη Γκενκ. Έκτοτε, έχει πραγματοποιήσει 331 εμφανίσεις, φορώντας σε πολλές από αυτές και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κλείδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Αταλάντα

Κλείδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Αταλάντα

Η Αταλάντα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Φιορεντίνα, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League της νέας σεζόν.