Συναγερμός για τα στόπερ στον ΠΑΟΚ

Συναγερμός για τα στόπερ στον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα στους κεντρικούς αμυντικούς υπάρχει στον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει τον Ίνγκασον και να παρακολουθεί την κατάσταση του Κουλιεράκη.

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την ετοιμότητα των στόπερ του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Κουλιεράκης τραυματίστηκε στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Εθνική Ελλάδας, χθες υποβλήθηκε σε εξετάσεις και φάνηκε πως δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Ο διεθνής άσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα πηγαίνει… βλέποντας και κάνοντας τις επόμενες ημέρες.

Την ίδια στιγμή, ο Ίνγκασον και ο Νάσμπεργκ έκαναν ατομικό πρόγραμμα όλο το διάστημα της διακοπής και πολλά θα κριθούν από την εικόνα του Κουλιεράκη.

Ο Νάσμπεργκ δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με την «Ένωση», ενώ ο Ισλανδός άσος θα ανεβάσει στροφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να μπορέσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Πηγή: www.sport-fm.gr

 
 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τα δεδομένα για το νέο ΣΕΦ: Τα έργα, η χωρητικότητα και το χρονοδιάγραμμα για το γήπεδο του Ολυμπιακού

Τα δεδομένα για το νέο ΣΕΦ: Τα έργα, η χωρητικότητα και το χρονοδιάγραμμα για το γήπεδο του Ολυμπιακού

Με τον Ολυμπιακό να παίρνει στα χέρια του το ΣΕΦ, οι φίλοι τον Πειραιωτών, περιμένουν με ανυπομονησία τα έργα στο φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να γίνει το... στολίδι που ονειρεύονται.