Ξέρανε την Κροατία η Ουαλία!

Ξέρανε την Κροατία η Ουαλία!

Η Κροατία ήταν καθόλα ανώτερη και πήγαινε για σβηστή νίκη στην πρεμιέρα, αλλά η Ουαλία στην τελευταία φάση του αγώνα τσίμπησε τον βαθμό (1-1).

Χάλασε την πρεμιέρα της Κροατίας ο Μπρόουντχεντ! Με γκολ του 24χρονου χαφ, η Ουαλία κατάφερε να… κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), σοκάροντας τους Κροάτες που ήταν καθόλα ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και στη μοναδική τελική των Ουαλών στην εστία!



GROUP D


Η 1η αγωνιστική:
Αρμενία-Τουρκία 1-2
(10' αυτ. Κάμπακ - 35' Κοκτσού, 64' Ακτούρκογλου)

Κροατία-Ουαλία 1-1
(28’ Κράμαριτς - 90+3’ Μπρόουντχεντ)

Η 2η αγωνιστική:
Τουρκία-Κροατία (21:45)
Ουαλία-Λετονία (21:45)

Η βαθμολογία


Κροατία-Ουαλία: 1-1

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αδιανόητο: Ο Λιονέλ Φλόρες έπαιξε τρία ματς σε τέσσερις ημέρες με Εθνική Αργεντινής και Μπόκα Τζούνιορς

Αδιανόητο: Ο Λιονέλ Φλόρες έπαιξε τρία ματς σε τέσσερις ημέρες με Εθνική Αργεντινής και Μπόκα Τζούνιορς

Ο 19χρονος εξτρέμ, Λιονέλ Φλόρες κατέρριψε ένα απίθανο ρεκόρ, αγωνιζόμενος με την Εθνική Αργεντινής και τη Μπόκα Τζούνιορς τρεις φορές μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών.