«Βλέπει Ιωαννίδη...»

«Βλέπει Ιωαννίδη...»

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της Σέλτικ.

Ελληνική παράδοση έχει η επίθεση της Σέλτικ, με τον Γιώργο Σαμαρά να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους φορ που πέρασαν από τους «Κέλτες», ενώ μέχρι πριν λίγους μήνες αγωνιζόταν εκεί ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου ρίχνει πάλι ματιές στην Ελλάδα για επιθετικό και το βλέμμα του είναι στραμμένο στον Φώτη Ιωαννίδη. Ο 23χρονος άσος του Παναθηναϊκού κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος και σύμφωνα με ιστοσελίδες στην Σκωτία, η Σέλτικ εξετάζει την περίπτωσή του.

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιωαννίδης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό, καθώς πριν από δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε απορρίψει πρόταση 2 εκατ. ευρώ από τη Σάρλοτ του MLS.

Ακόμα δεν έχει έρθει πρόταση για τον 23χρονο φορ, αλλά αν επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον της Σέλτικ, οι «πράσινοι» θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», θα εξαρτηθεί από το ύψος της προσφοράς και την επιθυμία του παίκτη.
Πηγή: www.sdna.gr
 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σίτι με υπογραφή Σεμένιο και σφραγίδα Σερκί κόντρα στη Νιούκαστλ και αγκαλιά με την πρόκριση

Σίτι με υπογραφή Σεμένιο και σφραγίδα Σερκί κόντρα στη Νιούκαστλ και αγκαλιά με την πρόκριση

Ο Σεμένιο άνοιξε τον δρόμο και ο Σερκί τελείωσε τη δουλειά, με τη Μάντσεστερ Σίτι να φεύγει από τη Νιούκαστλ με σκορ πρόκρισης (2-0) και να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Carabao Cup.