Τσέλσι: Αποκαλύφθηκε το ποσό - ρεκόρ που έδωσε στην Μπράιτον για τον Πότερ

Τσέλσι: Αποκαλύφθηκε το ποσό - ρεκόρ που έδωσε στην Μπράιτον για τον Πότερ

Η Μπράιτον γνωστοποίησε τους ισολογισμούς της για τη σεζόν 2021/22 και έτσι έγινε γνωστό το ποσό - ρεκόρ που δαπάνησε η Τσέλσι για να αποζημιώσει τους "γλάρους" για λογαριασμό του Γκρέιχαμ Πότερ.

Ο Γκρέιχαμ Πότερ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι τον περασμένο Σεπτέμβριο, αντικαθιστώντας τον Τόμας Τούχελ. Για να αποκτήσουν οι μπλε τον 47χρονο τεχνικό έπρεπε να αποζημιώσουν αδρά τη Μπράιτον με την οποία είχε συμβόλαιο. Για να μπορέσουν μάλιστα να αποσπάσουν την υπογραφή του, έπρεπε να αποζημιώσουν τους γλάρους με ποσό ρεκόρ.

Από τον ισολογισμό που δημοσίευσε η Μπράιτον έγινε γνωστό το ποσό που έβγαλε η Τσέλσι από τα ταμεία της, το οποίο φτάνει τα 24 εκατομμύρια ευρώ.

Η συγκεκριμένη αποζημίωση αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Να σημειωθεί ότι ο Πότερ αμείβεται εξίσου πλουσιοπάροχα από τους Λονδρέζους, καθώς λαμβάνει ετησίως 13 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέσπασε κατά τη διοίκησης ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας - «Μας άφησαν στο έλεος...»

Ξέσπασε κατά τη διοίκησης ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας - «Μας άφησαν στο έλεος...»

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ ξέσπασε δημόσια εναντίον της διοίκησης της Κρίσταλ Πάλας, εκφράζοντας τη βαθιά δυσαρέσκεια του για τις πωλήσεις των Έζε και Γκεΐ που, όπως υποστηρίζει, έπληξαν σοβαρά την ομάδα.