Θλίψη - Οπαδός της Λάτσιο πήγε στο γήπεδο με φανέλα... Χίτλερσον (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Θλίψη - Οπαδός της Λάτσιο πήγε στο γήπεδο με φανέλα... Χίτλερσον (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σε άλλο επίπεδο πήγε τον φανατισμό οπαδός της Λάτσιο, ο οποίος απαθανατίστηκε στο «Ολίμπικο» να φορά φανέλα της ομάδας του με τον αριθμό 88 και το όνομα... Χίτλερσον.

Θλίψη προκαλεί η εικόνα οπαδού της Λάτσιο στο «Derby della Capitale» ο οποίος προκάλεσε με την εμφάνιση του.

Συγκεκριμένα, ο συγκεκριμένος άνδρας του οποίου τα στοιχεία έγιναν γνωστά στις αρχές, απαθανατίστηκε στις εξέδρες του «Ολίμπικο» να φορά φανέλα του συλλόγου στην οποία αναγραφόταν ο αριθμό «88» και το όνομα... Χίτλερσον.

Φυσικά το συγκεκριμένο όνομα δεν ανήκει σε κάποιον Σουηδό ή Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, αλλά στον δικτάτορα Αδόλφο Χίτλερ του οποίου την ιδεολογία ασπάζεται μεγάλος αριθμός των οπαδών της Λάτσιο, ενώ ούτε ο αριθμός είναι τυχαίος καθώς συμβολίζει τα αρχικά του χαιρετισμού προς αυτόν και αντιστοιχεί στα γράμματα του χαιρετισμού «Heil Hitler».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε, οδήγησε τις ιταλικές Αρχές στη σύλληψη του οπαδού, ο οποίος όπως έγινε γνωστό από τη «Reppublica» είναι Γερμανός που θα οδηγηθεί τις προσεχείς ώρες στον αν ανακριτή.

 

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το ανακαινισμένο προπονητικό κέντρο του Άγιαξ προκαλεί δέος (BINTEO)

Το ανακαινισμένο προπονητικό κέντρο του Άγιαξ προκαλεί δέος (BINTEO)

Ο Αίαντας έδωσε στην δημοσιότητα από το ανακαινισμένο του προπονητικό κέντρο για τις ανδρικές και γυναικείες του ομάδες που φιλοδοξεί να είναι μία από τις κορυφαίες και πιο λειτουργικές ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις στον κόσμο.