Με φανέλα του Μέσι και με… ραμμένο το τρίτο αστέρι πήγε στο γήπεδο ο Τρέι Γιανγκ

Με φανέλα του Μέσι και με… ραμμένο το τρίτο αστέρι πήγε στο γήπεδο ο Τρέι Γιανγκ

Ντυμένος στα χρώματα της εθνικής Αργεντινής και με το «10» του Λιονέλ Μέσι στην… πλάτη, εμφανίστηκε στο γήπεδο ο σούπερ σταρ των Χοκς, Τρέι Γιανγκ.

 

Την αγάπη του για τον Λιονέλ Μέσι έδειξε για ακόμη μια φορά ο σούπερ σταρ των Ατλάντα Χοκς, Τρέι Γιανγκ.

Ο 24χρονος γκαρντ πήγε στο γήπεδο των Σαν Αντόνιο για την αναμέτρηση των Χοκς απέναντι στους Σπερς, φορώντας τη φανέλα του Μέσι από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και έχοντας ραμμένο το τρίτο αστέρι, μετά και την κατάκτηση επί της Γαλλίας στον τελικό.

 

 



Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιανγκ εκφράζει τον θαυμασμό του για τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές για τις ικανότητες του με την μπάλα στα πόδια. Ωστόσο, η μπλούζα του Μέσι δεν αποδείχθηκε γούρικη στον Αμερικανό, μιας και οι Χοκς ηττήθηκαν με 126-118 από τους Σπερς.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Goal Line Cameras στην Super League: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κάμερες γραμμής τέρματος

Goal Line Cameras στην Super League: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κάμερες γραμμής τέρματος

Η Super League ανακοίνωσε την ενεργοποίηση των Goal Line Cameras από την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με στόχο την ενίσχυση του VAR και την ακριβέστερη αξιολόγηση των φάσεων.