ΣΠΟΥΔΑΙΑ νίκη για Ομόνοια 29Μ, ανέβηκε τρίτη και βλέπει ΑΝΟΔΟ!
19.03.2023 - 17:26
Με γκολ του Ανδρέα Αρτεμίου στο 79ο λεπτό, η Ομόνοια 29Μ νίκησε στον τελευταίο αγώνα της 10ης αγωνιστικής την Πέγεια με 1-0 και έφτασε στους 43 βαθμούς.
Στη βαθμολογία προηγείται ο Οθέλλος Αθηαίνου με 50 βαθμούς και ακολουθούν: ΑΕΖ 46, Ομόνοια 29Μ 43, Εθνικός Άχνας 43, ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος 39, Πέγεια 38, Ομόνοια Αραδίππου 31 και ΜΕΑΠ 29 βαθμούς. Σήμερα επίσης σε αγώνα που αφορούσε το δεύτερο όμιλο, είχαμε Ολυμπιάς Λυμπιών - Ερμής Αραδίππου 0-2.
Ακόμα μια εντυπωσιακή υποδοχή επιφύλαξαν στην ομάδα τους οι οπαδοί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου. Δείτε βίντεο που έστειλε φίλος της ομάδας στην ιστοσελίδα μας.
Ο λαρισαίος γιατρός Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Ελληνας που εδώ και λίγες μέρες εκπαιδεύεται για αστροναύτης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (European Space Agency – ESA) στη Γερμανία, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις της χώρας με το Διάστημα.