ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Cyprus League: Το ΣΚΗΝΙΚΟ στα ψηλά και τα χαμηλά μετά τις νίκες Πάφου και Krasava
Άρχισε την Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή η 13η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.


Οπαδός της Πέτρο ντε Λουάντα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κατά της διάρκεια της αναμέτρησης με την Ουιντάντ Καζαμπλάνκα στο Champions League της Αφρικής κι επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της ομάδας. Ούγκο Μάρκες, ο οποίος δέχθηκε δύο γκολ.
No jogo do Petro de Luanda vs Wydad, ontem, um adepto invadiu o campo no finalzinho do jogo para tirar satisfações com o GR Hugo Marques. O Petro perdeu 2-0 e alguns adeptos atribuem a culpa dos golos ao GR angolano. pic.twitter.com/nR9yeksy56
— Avelino Kiala (@avelinokiala) March 12, 2023
Ο άντρας πλησίασε τον τερματοφύλακα, του είπε κάτι, όπως φαίνεται στο VIDEO, και στη συνέχεια του επιτέθηκε, με τους δυο τους να ανταλλάσσουν γροθιές προτού επέμβουν οι άντρες της ασφάλειας και τον απομακρύνουν από το γήπεδο.
Ο Μάρκες δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς και το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά λίγο αργότερα, ενώ ο οπαδός αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο τη Δευτέρα (13/3).
Πηγή: sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις