Άνετη Αντβέρπ συνέχισε τις υψηλές πτήσεις, ματσάρα παραμονής με 8 γκολ!

Άνετη Αντβέρπ συνέχισε τις υψηλές πτήσεις, ματσάρα παραμονής με 8 γκολ!

Η Αντβέρπ ξεπέρασε το χαμηλό εμπόδιο της Σερένγκ, επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας.

Πολύ άνετα λύγισε τη Σερένγκ η Αντβέρπ, επικρατώντας 2-0, με δύο γκολ από νωρίς με τους Έκελενκαμπ (15’) και Γιάνσεν (19’), εξαργυρώνοντας την αποβολή των γηπεδούχων στο 11’. Με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στις νίκες έπειτα από το 1-1 κόντρα στη Λέουβεν και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις. Αφού έφτασε τους 60 βαθμούς και προσπέρασε έστω και προσωρινά (;) τη Σεν Ζιλουάζ.

Σε μία τρομερή ματσάρα στην οποία παιζόταν… εξάποντο παραμονής, Έουπεν και Οστάνδη ήρθαν 4-4 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 97ο λεπτό, ενώ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 39’. Το σκορ άνοιξε η Οστάνδη στο 13’ με τον Άμπροζ, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Γκασάμα, ενώ ο Εντίκα έκανε το 1-2 στο 56’ και ισοφάρισε ξανά η Έουπεν, προτού πάρουν τρίτο προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι στο 61’.

 



Στη συνέχεια έγινε ολική ανατροπή (76’, 83’), αλλά ο Ρόντιν χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ λίγο πριν την εκπνοή, αλλά η ομάδα του διατηρήθηκε εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η Βέστερλο επικράτησε 3-1 της Κορτράικ, συνεχίζοντας σε τροχιά… Ευρώπης.

Η Σιντ Τρούιντεν έψαξε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της στη μάχη που δίνει για να μπει στα πλέι οφ, αλλά δεν τα κατάφερε. Η Μαλίν επικράτησε 1-0 με γκολ του Χάιρεμανς και έχασε κι άλλο έδαφος.

Η 29η αγωνιστική

Παρασκευή 10/3
Σαρλερουά-Λέουβεν 0-1
(16’ Αλ Τάμαρι)

Σάββατο 11/3
Μέχελεν-Σεντ Τρούιντεν 1-0

Βέστερλο-Κόρτραϊκ 3-1
Έουπεν-Οστάνδη 4-4
Σερένγκ-Αντβέρπ 0-2

Κυριακή 12/3
Μπριζ-Σταντάρ Λιέγης
Ζούλτε Βάρεγκεμ-Γάνδη
Γκενκ-Σεν Ζιλουάζ
Άντερλεχτ-Σερκ Μπριζ


H επόμενη (30η) αγωνιστική:
Παρασκευή 17/03

Σερλκ Μπριζ-Γκενκ (21:45)

Σάββατο 18/03
Κορτράικ-Κλαμπ Μπριζ (17:00)
Σεντ Τρούιντεν-Σερένγκ (19:15)
Οστάνδη-Βέστερλο (19:15)
Σταντάρ Λιέγης-Ζούλτε Βάρεγκεμ (21:45)

Κυριακή 19/03
Αντβέρπ-Σαρλερουά (14:30)
Λέουβεν-Άντερλεχτ (17:00)
Σεν Ζιλουάζ-Μαλίν (19:30)
Γάνδη-Έουπεν (20:15)

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Τέβες αποκάλυψε ποιος τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τέβες αποκάλυψε ποιος τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Κάρλος Τέβες ήταν καταλυτικός στην κατάκτηση ενός Champions League και δύο τίτλων της Premier League από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα σε μία διετία όμως το 2009 μεταπήδησε στην συμπολίτισσα Σίτι, με τον Αργεντινό να παραδέχεται σε συνέντευξή του πως έφυγε από το “Ολντ Τράφορντ” λόγων υποσχέσεων που δεν τήρησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.