Ισπανοί αστυνομικοί άνοιξαν το κεφάλι σε οπαδό της Φενέρμπαχτσε (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ισπανοί αστυνομικοί άνοιξαν το κεφάλι σε οπαδό της Φενέρμπαχτσε (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Video που δείχνει οπαδό της Φενέρμπαχτσε να τραυματίζεται στο κεφάλι μετά από χτυπήματα Ισπανών αστυνομικών έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media.

Έντονα παράπονα από τη συμπεριφορά της αστυνομίας έχουν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε που ταξίδεψαν στην Ισπανία για να δουν τον αγώνα της ομάδας τους με τη Σεβίλλη.

Όπως θα δείτε και παρακάτω στα social media κυκλοφορεί video το οποίο δείχνει έναν οπαδό της τουρκικής ομάδας να δέχεται την επίθεση των αστυνομικών που βρίσκονταν στην εξέδρα.

Δίχως να κάνει κάτι, τουλάχιστον από τα πλάνα που βλέπουμε, και ενώ μάλλον προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση ζητώντας από τους υπόλοιπους οπαδούς να κινηθούν προς την αντίθετη κατεύθυνση, ένας αστυνομικός τον τραβάει και τον ρίχνει στο έδαφος.

Αμέσως ο οπαδός δέχεται χτυπήματα με γκλοπ και από τους υπόλοιπους αστυνομικούς που βρίσκονταν δίπλα στο συμβάν. Το αποτέλεσμα ήταν να ανοίξει το κεφάλι του και να αποκτήσει μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Προσοχή ακολουθούν video με σκληρές εικόνες.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Πηγή: www.sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έριξαν... ΔΙΜΠΑΛΑ, όμως λείπει κάτι που δεν πέτυχε κανείς!

Έριξαν... ΔΙΜΠΑΛΑ, όμως λείπει κάτι που δεν πέτυχε κανείς!

15 ποδοσφαιριστές σημείωσαν ντοπιέτα (2 γκολ) σε ένα ματς, όμως κανείς δεν πέτυχε χατ-τρικ μετά από 15 αγωνιστικές.