Εβρά: «Αν ο Μέσι ήταν τόσο εργατικός όσο ο Κριστιάνο θα είχε 15 χρυσές μπάλες»

Εβρά: «Αν ο Μέσι ήταν τόσο εργατικός όσο ο Κριστιάνο θα είχε 15 χρυσές μπάλες»

Ο Πατρίς Εβρά εξήγησε τους λόγους που στο δίλημμα «Μέσι ή Ρονάλντο» επιλέγει πάντα τον Πορτογάλο και στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο δούλεψε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο βετεράνος Γάλλος μπακ μιλώντας για τους δύο θρύλους του ποδοσφαίρου εξήγησε: «Θέλω να εξηγήσω γιατί επιλέγω τον Ρονάλντο κάθε φορά. Δεν είναι επειδή είναι αδερφός μου, είναι επειδή είμαι ερωτευμένος με την εργασιακή του ηθική. Αισθάνομαι ότι στον Μέσι ο Θεός έδωσε ένα ταλέντο και ο Κριστιάνο έπρεπε να δουλέψει γι' αυτό.

Είχε το ταλέντο, αλλά έπρεπε να δουλέψει γι' αυτό περισσότερο. Εάν ο Μέσι είχε την ίδια εργασιακή ηθική με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πιθανότατα θα είχε 15 μπάλες. Είμαι ερωτευμένος με ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά, γι' αυτό επέλεξα τον Ρονάλντο από τον Μέσι».

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΑΚ για το 2026

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΑΚ για το 2026

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) για το 2026, η οποία φέτος ήταν και Καταστατική, με σκοπό να εναρμονιστεί το καταστατικό της ΕΑΚ με πρόνοιες του περί σωματείων νόμου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026 στην αίθουσα Allwyn «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία.