Ο Πρίγκιπας Γιασίμ «απειλεί» να... αποσύρει την προσφορά για τη Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρίγκιπας Γιασίμ «απειλεί» να... αποσύρει την προσφορά για τη Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν κι εφόσον οι Γκλέιζερς αποφασίσουν ότι δεν «κατεβαίνουν» από τα 6 δισ. λίρες, ο Πρίγκιπας Γιασίμ θα το σκεφτεί σοβαρά αν θα διατηρήσει ενεργή την προσφορά των 4,5 δισεκατομμυρίων ή θα την αποσύρει!

Ο τραπεζίτης από το Κατάρ, Σεΐχης Γιασίμ μπιν Χαμάντ Αλ Τάνι, κατέθεσε προσφορά για το 100% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν από λίγο καιρό, φτάνοντας μέχρι και τα 4,5 δισεκατομμύρια λίρες ώστε να πείσει τους Αμερικανούς, νυν ιδιοκτήτες, να του παραχωρήσουν τον σύλλογο.

Παρά το γεγονός πως ο πατέρας του – που δεν ασχολείται καν με το ποδόσφαιρο – δεν συμφωνεί με την κίνηση του γιου του, ο Πρόεδρος της εθνικής τράπεζας της χώρας του θέλει το κλαμπ.

Τώρα, όπως αναφέρει το SkySports, o Πρίγκιπας Γιασίμ δεν θα καθίσει να διαπραγματευτεί ιδιαίτερα με τους Γκλέιζερς, αν εκείνοι θεωρούν ότι η προσφορά του είναι μικρή και αποφασίσουν να ζητήσουν 6+ δισ.λίρες.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Mundo Deportivo για Θελάδες: «Ταξιδεύει στην Κύπρο για να υπογράψει»

Mundo Deportivo για Θελάδες: «Ταξιδεύει στην Κύπρο για να υπογράψει»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης ισπανικής ιστοσελίδας Mundo Deportivo, ο Άλμπερτ Θελάδες αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πάφος FC.