5 μικρές, αλλά θαυματουργές, συνήθειες που θα μεταμορφώσουν την καθημερινότητά σου
Δεν χρειάζονται δραστικές αποφάσεις για να αλλάξεις τη ζωή σου αλλά μικρά, σταθερά βήματα που δουλεύουν πραγματικά




Δέκα λεπτά καθυστέρηση θα έχει η σέντρα στο Τότεναμ-Μίλαν, στη ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τη φάση των «16» του Champions League, όπως ενημέρωσε πριν μερικά λεπτά η UEFA.
Τα λεωφορεία και των δύο ομάδων «κόλλησαν» στην κίνηση του Λονδίνου, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22:10. Μάλιστα, το ίδιο συνέβη και χθες στην αγγλική πρωτεύουσα, στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Ντόρτμουντ, καθώς το πούλμαν των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να φτάσει έγκαιρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Υπενθυμίζεται ότι η Μίλαν έχει το προβάδισμα στο ζευγάρι, μιας και είχε επικρατήσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, με ένα γκολ του Μπραχίμ Ντίαθ.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις