ΕΠΤΑ αλλαγές ο Κερζάκοφ! Οι πέντε με ίωση και δύο τραυματίες...

ΕΠΤΑ αλλαγές ο Κερζάκοφ! Οι πέντε με ίωση και δύο τραυματίες...

"Ανακάτεψε την τράπουλα" ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Αλεξάντερ Κερζάκοφ, αφού αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στη Δόξα, έκανε... επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα!

Οι Σπόλιαριτς, Χούμποτσαν, Αβραάμ, Γκαστανιάγα, Ανδρονίκου, Ελ Αλουχί και Καλτσάς, πήραν τις θέσεις των Κνόμπλοχ, Σελούτσκα, Ντούμπια, Γκραντινάρου, Οικονομίδη, Ντούρις και Λουκίλι.

Πέντε παίκτες, οι Κνόμπλοχ, Ντούρις, Μπεν Σαλάμ, Σελούτσκα και Οικονομίδης ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ οι Λουκίλι και Τάντι είναι τραυματίες. Άπαντες έμειναν εκτός αποστολής.

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αυτά είναι τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ 2026!

Αυτά είναι τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ 2026!

Οι ΗΠΑ, το Μεξικό και ο Καναδάς έχουν επιλέξει συνολικά 16 γήπεδα για να φιλοξενήσουν το Μουντιάλ 2026, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να «καταλαμβάνουν» τη μερίδα του λέοντος, ενώ έγιναν γνωστοί και οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.