Μουσουλμάνοι τα... έχωσαν ξανά στον Σαλάχ για το Χριστουγεννιάτικο post
Για ακόμη μία χρονιά, ο Μοχάμεντ Σαλάχ δέχθηκε διαδικτυακή επίθεση από Μουσουλμάνους, έπειτα από το Χριστουγεννιάτικο post στο Instagram που έχει καθιερώσει.


Τρόμος στην οικογένεια του Λιονέλ Μέσι!
Σύμφωνα με Μέσο της Αργεντινής, άγνωστοι με όπλα, «γάζωσαν» με 14 σφαίρες την πύλη του σούπερ μάρκετ που διατηρεί στο Ροσάριο η οικογένεια της συζύγου του, Αντονέλας!
Το συμβάν καταγράφηκε από κάμερες επιτήρησης στο τετράγωνο, όπου απαθανατίστηκαν δύο επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτα να σταματούν μπροστά από την επιχείρηση και να ανοίγουν πυρ.
Ωστόσο το σημαντικότερο γεγονός της μαφιόζικης επίθεσης είναι ότι οι δράστες άφησαν κατά την αποχώρησης τους άφησαν ένα απειλητικό σημείωμα για τον Λιονέλ Μέσι γραμμένο σε ένα τσουβάλι με κάρβουνο.
«Μέσι, σε περιμένουμε. Ο Χαβκίν είναι κι αυτός έμπορος ναρκωτικών, δεν πρόκειται να σε προστατεύσει».
Πλέον η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια του εισαγγελέα του Ροσάριο και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.



sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις