Øresund: Το σκανδιναβικό κόσμημα των 4,1 δισ. ευρώ που κοστίζει 31€ για να το διασχίσεις
Η γέφυρα Øresund επιτρέπει στους ταξιδιώτες να περνούν από Δανία στη Σουηδία σε λιγότερο από μισή ώρα. Η τιμή ξεκινά από 31€.




Την προτίμησή του στη Μίλαν έδειξε ο Ράφαελ Λεάο, απαντώντας στα σενάρια μεταγραφής του στην Premier League.
Μιλώντας στην «A Bola», ο Πορτογάλος εξτρέμ ανέφερε πως δεν του αρέσει η Αγγλία, καθώς δεν έχει καλό καιρό, ενώ πηγαίνει στο Λονδίνο μόνο για ψώνια. «Μπορεί το ιταλικό πρωτάθλημα να είναι πολύ εύκολο! Όχι, αλλά στα σοβαρά, δεν μου αρέσει ο καιρός του, πηγαίνω εκεί (στο Λονδίνο) μόνο για ψώνια. Μου αρέσει το Μιλάνο, το Ντουόμο, τα εμπορικό κέντρα και το φαγητό είναι απίστευτα», ήταν τα λόγια του.
Το συμβόλαιο του Λεάο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, με τους «ροσονέρι» να επιθυμούν να ανανεώσουν άμεσα τη συνεργασία τους. Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 23 συμμετοχές, μετρώντας 9 γκολ και 10 ασίστ.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις