Συλλυπητήρια από ΚΟΚ

Συλλυπητήρια από ΚΟΚ

Ο πρόεδρος, Ανδρέας Μουζουρίδης, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Γενικός Διευθυντής και η Γραμματεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν το συγκλονισμό και τη βαθύτατη θλίψη τους για την πολύνεκρη τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα στην Ελλάδα, μετά και την σύγκρουση των αμαξοστοιχιών.

 
Ως ένδειξη τιμής προς τα θύματα της τραγωδίας, αποφασίστηκε όπως τηρηθεί μονόλεπτη σιγή στις αναμετρήσεις για την ΟΠΑΠ Basket League και την ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας.
 
Η ΚΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους και τις οικογένειες των θυμάτων.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάζει. Η σκέψη μας παραμένει με τους τραυματίες και τις οικογένειες όλων όσων πλήγηκαν από το τραγικό συμβάν.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Ντρέπεται και η ντροπή με αυτά που συμβαίνουν»

«Ντρέπεται και η ντροπή με αυτά που συμβαίνουν»

Η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στα social media τη μεγάλη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.