Ο Τσούμπερ παίρνει το… χρίσμα - Επιστροφές παικτών στην τελευταία αγωνιστική

Ο Τσούμπερ παίρνει το… χρίσμα - Επιστροφές παικτών στην τελευταία αγωνιστική

Ο Στίβεν Τσούμπερ θα είναι αντικαταστάτης του Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση της ΑΕΚ.

Το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση της ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του είναι το ερώτημα που έχει απαντηθεί αλλά πρέπει να απαντηθεί και πάλι. Ο Ματίας Αλμέιδα όπως όλα δείχνουν θα κάνει ό,τι είχε κάνει και σε αντίστοιχες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων, δηλαδή, να χρησιμοποιήσει τον Στίβεν Τσούμπερ στην επίθεση της ομάδας του με τα καθήκοντα του Γκαρσία.

Ο Ελβετός αναμένεται να πάρει το χρίσμα από τον Αργεντινό τεχνικό για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ωστόσο, ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να διαχειριστεί και άλλες απουσίες, ειδικά για τον αγώνα στην Κρήτη. Εάν τηρηθεί ο προγραμματισμός στις προπονήσεις σχετικά με τις επιστροφές των παικτών, την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή θα επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα οι Φαν Βεερτ, Φερνάντες και Μαχαμάντι. Ωστόσο εκτιμάται ότι ο Αλμέιδα δύσκολα θα μπορέσει να τους υπολογίζει για τον αγώνα με τον ΟΦΗ καθώς θα έχουν λιγοστές προπονήσεις με την υπόλοιπή ομάδα.

Και για τον αγώνα στην Κρήτη ο Αλμέιδα δεν θα έχει και τους Σιμάνσκι και Αραούχο που είναι τιμωρημένοι. Έτσι εκεί που ουσιαστικά ο Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει από τώρα ότι θα έχει επιστροφές είναι στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αυτό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

 
Πηγή: www.sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σκόραρε η ΑΕΚ... ΑΚΥΡΟΝ από VAR

Σκόραρε η ΑΕΚ... ΑΚΥΡΟΝ από VAR

Στο 15ο λεπτό του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, η ομάδα της Λάρνακας σκόραρε με τον Καμπρέρα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Γκαρσία που έδωσε την πάσα στον Αργεντινό επιθετικό.