«Σήμερα ήταν μπλε Δευτέρα και όχι καθαρά Δευτέρα»

«Σήμερα ήταν μπλε Δευτέρα και όχι καθαρά Δευτέρα»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision έκανε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ, Αμρ Ουάρντα.

Αναλυτικά:

Για το γκολ του: «Ευχαριστώ για όλα, την ομάδα, τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, για το 2-1. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και συγχαρητήρια για την πορεία στην Ευρώπη. Όλη η Κύπρος είναι χαρούμενη, όχι μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ. Συγχαρητήρια σε όλους τους Απολλωνίστες, είμαι πολύ χαρούμενος.

Για την εξάδα: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, ήταν και πολύ ζέστη όπως την Αίγυπτο. Σήμερα ήταν μπλε δευτέρα και όχι καθαρά Δευτέρα. Δεν είναι νορμάλ να είσαι μόνο στην εξάδα, είσαι ο πρωταθλητής. Πάμε σιγά σιγά για Ευρώπη.»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ - Μάθε αν κέρδισες 6.000.000 ευρώ

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ - Μάθε αν κέρδισες 6.000.000 ευρώ

Τουλάχιστον €6.000.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην αποψινή κλήρωση της Τρίτης 23/12/2025.