Αρχίζουν οι μάχες «αιωνίων» για κατάκτηση πρωταθλήματος

Αρχίζουν οι μάχες «αιωνίων» για κατάκτηση πρωταθλήματος

H «πρώτη ζαριά» των Τελικών του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών θα ριχθεί την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023. Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι στη σειρά θα διεξαχθεί στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» στις 19:00 (Ζωντανά από την Cablenet Sports 3 Hd) με τον ΑΠΟΕΛ μετά από 34 χρόνια να διεκδικεί τον Τίτλο απέναντι στη μόνιμη πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών Ομόνοια.

Ο πρώτος αγώνας των Τελικών είναι κρίσιμος αφού οι «γαλαζοκίτρινοι» μέσα στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» με τη συμπαράσταση των «πορτοκαλί» θέλουν τη νίκη για να μειώσουν στις νίκες και να ελπίζουν. Η προετοιμασία μετά την εξουθενωτική σειρά με τον Kuutio Homes Παφιακό ολοκληρώνεται τη Δευτέρα της Καθαράς. Ο Γιόβαν Μέλκα θα στηριχθεί στους: Madei, Ευσταθίου, Χρυσοστόμου, Vanags, Αποστόλου, Uuscari με λίμπερο τον Παντελή – Λύσεις μπορούν να δώσουν από τον πάγκο οι Bερέης, Αντωνιάδης, Πέτρου, Γεωργίου.

Οι «πράσινοι» του Σάββα Σάββα με τον «αέρα» του 2-0 πάνε στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» για το 3-0 και να βάλουν πολύ γερές βάσεις Τίτλου. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα με τον Κύπριο πολυνίκη κόουτς να βασίζεται στους: Adipkin, Dvorranen, Aλεξίου ,Godoi , Quihelme, Ελευθερίου με λίμπερο τον Πάπα. Έτοιμοι δηλώνουν πάντα και οι Μαυρομμάτης, Λοϊζου, Πετρακκίδης και Παπαδημητρίου.

Ο δεύτερος Τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» στις 20:00.

Γιώργος Μιχαηλίδης
Δημοσιογράφος - ΚΟΠΕ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 «Δεν θα ρίξουμε ευθύνες σε κανέναν»

«Δεν θα ρίξουμε ευθύνες σε κανέναν»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Άγγελος Βραχίμης, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.