Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ο Πογέτ

Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ο Πογέτ

Το αυριανό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα παρακολουθήσει από κοντά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Το «παρών» στο αυριανό ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, θα δώσει ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας θα βρεθεί στα επίσημα του γηπέδου Καραϊσκάκη, παρακολουθώντας από κοντά τις προσπάθειες των διεθνών ενόψει των προσεχών υποχρεώσεων της «γαλανόλευκης».



Από τους Πειραιώτες αναμένεται να ξεκινήσουν ως βασικοί οι Πασχαλάκης και Παπασταθόπουλος, ενώ από τους «πράσινους» θα παίξουν Κώτσιρας/Βαγιαννίδης και Ιωαννίδης.

Υπενθυμίζεται ότι τον ερχόμενο Μάρτιο, στις 24 του μήνα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάνει πρεμιέρα στα προκριματικά Euro απέναντι στο Γιβραλτάρ, στον Φάρο της Πορτογαλίας.

Επόμενη υποχρέωση στις 27/3 η φιλική αναμέτρηση με τη Λιθουανία, πιθανότατα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πογέτ είχε παρακολουθήσει άλλο ένα ντέρμπι το προηγούμενο διάστημα, εκείνο στην OPAP Arena μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδας.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ζόρικη έξοδος για την Πάφο, αλλά ο στόχος είναι... αδιαπραγμάτευτος! Η πιθανή ενδεκάδα του Θελάδες

Ζόρικη έξοδος για την Πάφο, αλλά ο στόχος είναι... αδιαπραγμάτευτος! Η πιθανή ενδεκάδα του Θελάδες

Δύσκολη έξοδο έχει απόψε (19:00) η Πάφος για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού θα αντιμετωπίσει στο ΓΣΠ τον σκληροτράχηλο και πάντα απαιτητικό και... επικίνδυνο Ολυμπιακό.

BEST OF THEMASPORTS