Ρομπότ δεν είναι ο Ρατσκόφ, αλλά…
«Δεν είμαι ρομπότ, είμαι άνθρωπος» είχε σχολιάσει ο Αρτσιόμ Ρατσκόφ, την επισήμανση δημοσιογράφου, ότι… ξέσπασε μετά το δεύτερο γκολ του Μαγιαμπέλα, την προηγούμενη αγωνιστική όταν νίκησαν τον Απόλλωνα στο ντέρμπι.


Εκ των πρωταγωνιστών και σκόρερ για τον ΠΑΟΚ στην χθεσινή (19/2) νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Κώστας Κουλιεράκης έκανε δηλώσεις στο κανάλι του «Δικέφαλου του Βορρά» στο Youtube, χαρακτηρίζοντας τρομερό το συναίσθημα του να σκοράρει σε γεμάτη Τούμπα και τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι ικανός για τα πάντα στη φετινή σεζόν!
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:
Για το ότι σκόραρε σε ντέρμπι σε γεμάτη Τούμπα: «Τρομερό συναίσθημα είναι. Το σκεφτόμουν για να είμαι ειλικρινής, πως θα βοηθήσω την ομάδα μου και στο σκοράρισμα. Σε εκείνη τη φάση το πίστεψα ότι θα έρθει η μπάλα σε μένα. Ήρθε, μπήκε και μετά το συναίσθημα είναι πολύ ωραίο».
Για το πόσο καλά τα πάνε οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ: «Δεν είμαστε εμείς μόνο, είναι όλη η ομάδα. Φαίνεται μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων. Είμαστε πιο δεμένη και πιο αποφασιστική ως ομάδα. Νιώθουμε καλά. Έχουμε πάθος και μας βοηθούν οι υπέροχοι οπαδοί».
Για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ: «Παντού. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Είμαστε ικανοί για τα πάντα».
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις