Για το ΑΠΟΛΥΤΟ στο κάστρο της η ΑΕΛ, ομαλή προσγείωση με ΔΙΠΛΟ θέλει η ΑΕΚ

Για το ΑΠΟΛΥΤΟ στο κάστρο της η ΑΕΛ, ομαλή προσγείωση με ΔΙΠΛΟ θέλει η ΑΕΚ

Η ΑΕΛ φιλοξενεί (Κυριακή, 19/02, 15:30) την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι με τον Μιραλάς στην αποστολή αλλά χωρίς τον Ρομό λόγω συμφωνίας με την ΑΕΚ, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα εντός έδρας.  Μπέκερ, Τσιμπόλα, Μεντόγεβιτς, Φιλίποβιτς, Μακρής, Ανδρέου, Φραντζής, Ρομό, Μεντόζα θα είναι εκτός αποστολής.

Οι φιλοξενούμενοι μετά την νίκη επί της Ντνίπρο έχουν μεγάλη ανάγκη την ομαλή προσγείωση στο πρωτάθλημα ούτως ώστε να διαφυλάξουν την πρώτη θέση. Οι Λαρνακείς στοχεύουν να γίνουν η πρώτη ομάδα που κερδίζει την ΑΕΛ στο... κάστρο της, με τον Χοσέ Λουίς Όλτρα να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Γκιούρτσο, Άλτμαν, Γκρόμοφ είναι εκτός, ενώ Εγγλέζου, Γκονζάλεθ, Κάσας, Όιερ, Νίκολιτς διεκδικούν θέση στην βασική 11άδα.

15:30 ΑΕΛ – ΑΕΚ
Στάδιο: Άλφαμεγα
Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Da Silva Oliveira Esteves Bruno Alexandre
AVAR: Χατζηβασιλείου Θωμάς
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Αισθάνομαι ντροπή για τη διαιτησία, οι ‘μεγάλοι’ δεν χρειάζονται διαιτητές – Φιλιππινέζες για να κερδίσουν»

«Αισθάνομαι ντροπή για τη διαιτησία, οι ‘μεγάλοι’ δεν χρειάζονται διαιτητές – Φιλιππινέζες για να κερδίσουν»

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτηση στο Facebook έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Βόλου για την πορεία της στη regular season της Stoiximan Super League, ενώ παράλληλα εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ.