Ξεκίνησαν… άλλα όργανα – Κανένα θέμα με Πίττα

Ξεκίνησαν… άλλα όργανα – Κανένα θέμα με Πίττα

Κυκλοφόρησε στα Απολλωνίστικα στέκια, ότι η διοίκηση έχει ενώπιον της πρόταση για παραχώρηση του Γιάννη Πίττα σε ομάδα του εξωτερικού. Με δεδομένο ότι σε κάποιες χώρες, η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος κλείνει τέλη του τρέχοντος μήνα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το γραφείο τύπου των κυανολεύκων, μας ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν βάσει όσα ακούγονται για τον διεθνή Κύπριο επιθετικό.

«Ούτε για τον Πίττα, ούτε για άλλον παίχτη της ομάδας, έχει έλθει πρόταση», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση από τα γραφεία της οδού Αγίου Ανδρέου.

Είναι λογικό, επειδή υπάρχει αβεβαιότητα στο διοικητικό κομμάτι, να αρχίσουν τα σενάρια για τους παίχτες που αποτελούν «δυνατά» περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας.

Πέραν από τους Πίττα, άλλοι δυο παίχτες, για τους οποίους ενδεχομένως να προκύψουν σενάρια περί παραχώρησης τους, είναι οι Αμίν Χαμάς και Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για Μπαστόνι αναγκάζει την Ίντερ να ψαχτεί στην αγορά!

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για Μπαστόνι αναγκάζει την Ίντερ να ψαχτεί στην αγορά!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ίντερ φέρεται να σκανάρει την αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού ελέω του σοβαρού ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα για τον Αλεσάντρο Μπαστόνι.