Σεισμός στην Τουρκία: Επτά Τουρκοκύπριοι νεκροί, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος

Σεισμός στην Τουρκία: Επτά Τουρκοκύπριοι νεκροί, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος

Στην τουρκοκυπριακή κοινότητα επικρατεί κλίμα πένθους, καθώς μετρά επτά νεκρούς στους μεγάλους σεισμούς που έπληξαν τη νοτιοανατολική Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τουρκοκυπριακό Τύπο, μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί στην Τουρκία ο θάνατος επτά Τουρκοκυπρίων. Στη λίστα των αποθανόντων συμπεριλαμβάνεται και ένα βρέφος, το μωράκι Ποϊράζ.

Η μητέρα Ελίφ Άκμπαμπα, η οποία είχε μεταβεί στο Μάρας για τις διακοπές, έχασε τη ζωή της μαζί με τα παιδιά της Ιλκνούρ Άκμπαμπα και Άρντα Άκμπαμπα.

Στην Αντιόχεια ο Αμάτς Αρναβούτογλου, μέλος του προσωπικού της «πολιτικής άμυνας» έμεινε κάτω τα συντρίμμια και έχασε τη ζωή του.

Στην Αντιόχεια, έχασε τη ζωή του ο νεαρός Τουρκοκύπριος ποδοσφαιριστής Μεχμέτ Γκιουλέν.

Στην Αλεξανδρέττα, η Σεϊμά Κιοσέ έδωσε μάχη για να κρατηθεί με το μωράκι της, τον Ποϊράζ στη ζωή μετά τον απεγκλωβισμό τους από τα συντρίμμια. Ο μικρός άγγελος και η μητέρα υπέκυψαν στα τραύματα τους και τελικά δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή.

Εν τω μεταξύ, επιστρέφουν στα κατεχόμενα η ομάδα Χάντμπολ Νέων του Κολλεγίου Εγγύς Ανατολής, η Ομάδα Χάντμπολ Νεανίδων του Τουρκικού Λυκείου Λευκωσίας, η ομάδα βόλεϊ εφήβων του Γυμνασίου Ναμίκ Κεμάλ και η ομάδα βόλεϊ νεανίδων του Τουρκικού Κολλεγίου «Maarif» της Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Δείτε πως η Άρσεναλ έχασε το ντέρμπι με τη Σίτι, ενώ είχε ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο για να βάλει... 4 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Δείτε πως η Άρσεναλ έχασε το ντέρμπι με τη Σίτι, ενώ είχε ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο για να βάλει... 4 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει ότι μπορεί η Άρσεναλ για να χάσει και τον φετινό τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και όπως όλα δείχνουν, θα φέρει εις πέρας την τεράστια προσπάθεια της, αφού πολύ δύσκολα πλέον δεν θα κατορθώσει αυτό που πριν μερικές αγωνιστικές φάνταζε ως ακατόρθωτο, να... δωρίσει δηλαδή το πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι!