Στο «μαγαζί» του Ζάχαβι ο Γκράσσι – Βλέπουν Ελλάδα για ΤΔ

Στο «μαγαζί» του Ζάχαβι ο Γκράσσι – Βλέπουν Ελλάδα για ΤΔ

Μας λέχθηκε επισήμως, το μεσημέρι, ότι ο Νταβίντε Γκράσσι, δεν είναι στις υποψηφιότητες για την θέση του τεχνικού διευθυντή του Απόλλωνα.

Ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής, είναι στο τημ συνεργατών του διεθνούς φήμης μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος για μερικά χρόνια κατείχε σημαντικό ποσοστό μετοχών στην εταιρία της Λεμεσιανής ομάδας.

Στην παρούσα φάση ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, φαίνεται να κοιτάζει περισσότερο την αγορά της Ελλάδας για την πρόσληψη ΤΔ. Ένας απ’ αυτούς που προτάθηκαν είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, κυκλοφόρησε το όνομα του στα ποδοσφαιρικά στέκια τα τελευταία 24ωρα.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ποια τριάρα; ΠΑΘΟΣ για το κύπελλο! - Το σκηνικό με τους οπαδούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια τριάρα; ΠΑΘΟΣ για το κύπελλο! - Το σκηνικό με τους οπαδούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ήττα από τον Άρη με 3-0 προφανως δεν άρεσε σε κανέναν όμως στον Απόλλωνα πέρασαν ήδη στην επόμενη μέρα. Άπαντες είναι επικεντρωμένοι στους... τελικούς με τον ΑΠΟΕΛ με στόχο την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.