ΞΕΣΠΑΣΕ με τεσσάρα η Μπιλμπάο

ΞΕΣΠΑΣΕ με τεσσάρα η Μπιλμπάο

Με τον εκπληκτικό Σανσέτ να κάνει χατ-τρικ, η Αθλέτικ Μπιλμπάο διέλυσε με 4-1 την Κάντιθ.

Είναι το νέο μεγάλο όνομα που δημιουργεί η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο επόμενος μεγάλος μέσος που βγάζει. Ο Οϊχαν Σανσέτ στα 22 του φωνάζει ότι είναι έτοιμος για κλήση στην Εθνική Ισπανίας, κάνοντας απέναντι στην Κάντιθ εμφάνιση καριέρας.

Με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ από νωρίς (10’, 1-0), όμως ο Εσκαλάντε ισοφάρισε άμεσα για τους φιλοξενούμενους, που δεν μπόρεσαν ωστόσο να αντέξουν στο «Σαν Μαμές».

Από ωραία μπαλιά του Ραούλ Γκαρσία, ο Σανσέτ έδωσε και πάλι προβάδισμα στους Βάσκους (35’), που βρήκαν άμεσα και τρίτο γκολ από τον Γεράι (44’).

Η αποβολή του Μπερσίς (57’) δεν άλλαξε τελικά τις ισορροπίες, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να βρίσκει και τέταρτο γκολ, με τον Σανσέτ (75’) να ολοκληρώνει το χατ-τρικ του και να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκ και δέος: Δεύτερη σερί σφαλιάρα για Ρεάλ, ιστορικό διπλό για Χετάφε και η Μπαρτσελόνα στο +4!

Σοκ και δέος: Δεύτερη σερί σφαλιάρα για Ρεάλ, ιστορικό διπλό για Χετάφε και η Μπαρτσελόνα στο +4!

Η απίθανη Χετάφε του Μπορδαλάς, μετά από 16 σερί ήττες στο Μπερναμπέου, υποχρέωσε τη Ρεάλ σε 2ο συνεχόμενο κάζο στο πρωτάθλημα (0-1), με το γήπεδο να βράζει και την Μπαρτσελόνα να ξεμακραίνει στο +4!