«Μάχη» από αυτές τις ομάδες για την απόκτηση του Αντρέ Αγιού

«Μάχη» από αυτές τις ομάδες για την απόκτηση του Αντρέ Αγιού

Ο Αντρέ Αγιού έμεινε ελεύθερος από την Αλ-Σαντ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις Νότιγχαμ Φόρεστ και Έβερτον να ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του.

Ενάμιση χρόνο διήρκησε η παρουσία του Αντρέ Αγιού στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ-Σαντ (39 συμμετοχές, 22 γκολ, τρεις ασίστ), καθώς έμεινε ελεύθερος και βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής «στέγης».

Ο Γκανέζος έχει δικαίωμα να υπογράψει όπου επιθυμεί αφού η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παραμένει ακόμα ανοιχτή.

Έτσι, σύμφωνα με το «Athletic» οι Νότιγχαμ Φόρεστ και Έβερτον κοιτάζουν έντονα την περίπτωση του, αφού η εμπειρία του 33χρονου στα αγγλικά γήπεδα με τις φανέλες των Σουόνσι και Γουέστ Χαμ, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στο στόχο της παραμονής στην Premier League.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ήρθε Κύπρο, υπέγραψε και πόζαρε με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος

Ήρθε Κύπρο, υπέγραψε και πόζαρε με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος

Την απόκτηση του Ελλαδίτη στόπερ, Δημήτρη Χαντάκια ανακοίνωσε η Ομόνοια 29Μ.

BEST OF THEMASPORTS